SANDISK IXPAND 64GB LIGHTNING CONNECTOR/USB 3.0 FLASH DRIVE

65.00

  • Χωρητικότητα: 64 GB.
  • Διαστάσεις: 13 X 17 X 59 χιλιοστά.
  • Βάρος: 5.4 γραμμάρια.
  • Θερμοκρασία λειτουργίας: 0-35 °C.
  • Υποστηριζόμενα πρότυπα βίντεο: Wmv, avi, mkv, mp4 και mov(DRM προστατευμένο περιεχόμενο δεν μπορεί να γίνει αναπαραγωγή κατευθείαν από το flash drive).
  • Συμβατότητα: Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Chrome OS, Mac OS X v10.8 ή μεταγενέστερο.
  • Εγγύηση: 2 χρόνια.

Περιγραφή

Απελευθερώστε χώρο γρήγορα.
Ελευθερώσετε χώρο στο iPhone ή το iPad σας γρήγορα με το iXpand Flash. Απλά συνδέστε το βύσμα Lightning και μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αρχεία από τη συσκευή σας προς το usd drive. Από εκεί, μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία σε έναν υπολογιστή ή υπολογιστή Mac ή την αποθήκευσή τους στη μονάδα δίσκου.

 

Αυτόματο backup φωτογραφιών.
Ρυθμίστε την εφαρμογή iXpand για να κάνει αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και των εικόνων σας κάθε φορά που το συνδέεται στην συσκευή σας. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε χειροκίνητα τις φωτογραφίες που θα δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Κάθε φορά που το συνδέετε, κάνει τη δουλειά για σας.

 

Παρακολουθήστε τα βίντεο σας εν κινήσει.
Το iXpand Flash Drive υποστηρίζει δημοφιλείς μορφές βίντεο (.wmv, .AVI, .mkv, .mp4, .MOV), έτσι ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε και να παρακολουθήσετε βίντεο απευθείας από το drive, καθιστώντας το έναν καταπληκτικό σύντροφο για τα ταξίδια.

 

Δουλέυει με τις περισσότερες θήκες.
Το iXpand Flash Drive έχει σχεδιαστεί με ένα ευέλικτο κονέντορα για να το συνδέσετε απευθείας στο iPhone ή το iPad σας χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε την θήκη σας.

 

Γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς USB 3.0.
Συνδέστε τη μονάδα στη θύρα USB 3.0 του υπολογιστή σας και μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία σε πολύ γρήγορο χρόνο.

 

iXpand Mobile App.
Διαθέσιμο από το App Store, η εφαρμογή iXpand καθιστά εύκολη την διαχείριση των φωτογραφίών σας και των βίντεο σας αλλά σας δίνει και τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε αρχεία βίντεο απευθείας από τη usb drive.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “SANDISK IXPAND 64GB LIGHTNING CONNECTOR/USB 3.0 FLASH DRIVE”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *